mbber1 4

Welkom op het portaal van MBBer.nl

Ik ben MBB'er

Ik ben MBB'er

Hier vindt je alle nuttige informatie voor de MBB'er. Denk daarbij aan vacatures, opleidingen en bijscholingen, symposia en andere leerzame zaken die het werkveld bezig houden. Professionaliseren doe je via MBBer.nl!
Ik ben student MBRT

Ik ben student MBRT

Als je MBRT studeert aan de MBRT Haarlem dan kan je via deze pagina allerlei handige informatie vinden voor je studie. Je moet natuurlijk wel aangemeld zijn als student bij onze website.
Leren doe je via MBBer.nl
Ik zoek info over de MBRT / MBB'er

Ik zoek info over de MBRT / MBB'er

Wat is nou precies de MBRT, of de MBB'er? Dit gedeelte van de website behandelt alle ins and outs van het beroep MBB'er en de studie MBRT.
  • 1
  • Start

Welkom bij MBBer.nl

Op dit moment zie je een geheel nieuwe website voor de beroepsnaam MBB'er.

MBB'er staat voor Medisch Beeldvormende en Bestralingsdeskundige en is een verzamelnaam van vele beroepen. Denk bijvoorbeeld aan: Radiodiagnostisch laborant (de laborant die werkzaam is op de radiologie), Medisch Nucleair Werker, echografist en radiotherapeutisch laborant.

Zoals gezegd is de website bezig met een grote verandering. Van 1 website met versplinterde informatie en casuistieken, gaan we naar 3 website's in 1. Drie delen die alledrie een bepaalde categorie bezoekers aantrekt. Dit plan wordt in de komende periode gerealiseerd, op deze manier willen we een grote online community maken.

Wil je meer weten over de komende veranderingen? Klik dan hier voor de geplande veranderingen op MBBer.nl.

AfdrukkenE-mail